Coaching - MCA Mediation, Coaching en Advies

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Coaching

Coaching

Hoe krijgt u weer plezier aan uw werk of u hoe kunt u effectiever met uw collega's communiceren? U bent uitgekeken op uw werk en werkomgeving, welke volgende stap gaat u in uw carrière zetten?

Coaching is een systematisch en doelgericht proces om uw denken en doen te beïnvloeden. Als adviseur en coach maak ik u bewust van uw situatie en gedrag en help ik keuzes te maken bij het nemen van beslissingen. Ik bied u veiligheid, vertrouwelijkheid en een luisterend oor. Zelf bepaalt u het doel, de richting van uw verandering en samen vinden we de weg waarlangs die bereikt kan worden. Waarbij kan ik u als coach ondersteunen?

Op basis van een kennismakingsgesprek (zonder verplichtingen) bepaal je of er met mij de juiste 'klik' is en je vertrouwd voelt om mij te laten aansluiten.

Voor het maken van een afspraak klik hier.'Ben inspireert, verbindt en gaat met je op zoek naar innerlijke kracht en persoonlijk talent. Zijn inbreng leidt tot persoonlijke en professionele verandering, vergroting van zelfvertrouwen en vergroting van eigenwaarde'.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu